Join the Meeting Place for Moms!
Talk to other moms, share advice, and have fun!

(minimum 6 characters)

Is anyone else having problems viewing default pics and Sweetpeas....

Today I seem to be unable to view any of the pics (including my own) and even my Sweetpeas seem to be missing in action..... Anybody else having this problem today? Anyone know how to fix it?

 
PiggyBug

Asked by PiggyBug at 11:35 AM on Feb. 25, 2009 in About CafeMom

Level 1 (0 Credits)
This question is closed.
Answers (6)
  • Hi PiggyBug,

    We're experiencing a glitch right now. It's only temporary though, and we're working on getting it fixed now.

    Sorry about that!

    ^The CafeMom Admin
    CafeMom Admin

    Answer by CafeMom Admin at 11:44 AM on Feb. 25, 2009

  • i have noticed this also idk whats wrong
    cielo1

    Answer by cielo1 at 11:37 AM on Feb. 25, 2009

  • They have a glitch with the site, they are working on it.
    lilbit837

    Answer by lilbit837 at 11:37 AM on Feb. 25, 2009

  • Same thing happening here too. It's most likely a problem on cafemoms end. :-(
    NoDoubtAboutIt

    Answer by NoDoubtAboutIt at 11:37 AM on Feb. 25, 2009

  • Yep, I can see them some times and then nothing. That's alright...I didn't want to stare at your mugs anyway.... Haha.


    Just kidding
    munch12502

    Answer by munch12502 at 11:39 AM on Feb. 25, 2009

  • Right back at you munch
    Anonymous

    Answer by Anonymous at 11:42 AM on Feb. 25, 2009

Next question in About CafeMom
How do i create a group?

Next question overall (Health)
Very Concerned Help.

close Cafemom Join now to connect to other members! Connect with Facebook or Sign Up Using Email

Already Joined? LOG IN