Join the Meeting Place for Moms!
Talk to other moms, share advice, and have fun!

(minimum 6 characters)

typing has slowed down in answers...anyone else?

Ever since this change I can't really type in the answer box for the questions. The response is so slow that I'm already 50 characters into the answer and only 2 characters have typed and then I have to sit and wait for it to catch up.
It's making answering completely impossible.
And it's only in the answer section that it is doing this (and only while answering, it's working fine to type this question).
Is anyone else having this issue?

 
justanotherjen

Asked by justanotherjen at 5:24 PM on Jun. 24, 2010 in About CafeMom

Level 26 (28,174 Credits)
This question is closed.
Answers (9)
  • It happened to me too. It seems to have caught up now though, seems to have been a temporary lag after the new system started up.
    RhondaVeggie

    Answer by RhondaVeggie at 5:48 PM on Jun. 24, 2010

  • I though I was the only one.
    mrsbean08

    Answer by mrsbean08 at 5:26 PM on Jun. 24, 2010

  • Same here
    coala

    Answer by coala at 5:27 PM on Jun. 24, 2010

  • I have not had a problem.
    Brandi300

    Answer by Brandi300 at 5:28 PM on Jun. 24, 2010

  • Nope, no problem here.... yet! My computer is on the fritz but I haven't been having ANY problems with cafemom today!!! Facebook though... that's a whole different story!!!
    things_not_sane

    Answer by things_not_sane at 5:29 PM on Jun. 24, 2010

  • Maybe it was a server issue if you where logged in when it switched. Have you tried logging out and back on?
    Alanaplus3

    Answer by Alanaplus3 at 5:32 PM on Jun. 24, 2010

  • Haven't had this happen.
    bcraine

    Answer by bcraine at 5:41 PM on Jun. 24, 2010

  • At least I know I wasn't the only one.
    It's still not working for me and I logged out, closed CM and logged back in. Sigh.
    If it doesn't get fixed I guess I won't be doing answers any more.
    justanotherjen

    Comment by justanotherjen (original poster) at 6:18 PM on Jun. 24, 2010

  • I haven't had any problems like that. Thank goodness. I'm a fast typer. That would drive me nutty!
    PhoenixFire

    Answer by PhoenixFire at 8:15 PM on Jun. 24, 2010