Join the Meeting Place for Moms!
Talk to other moms, share advice, and have fun!

(minimum 6 characters)

2 Bumps

Sony Cybershot W330

Back in April, I bought a new digital camera. A Sony Cybershop W330. Not the best out there, but it was a huge upgrade from what I had previously.

We went to the pumpkin patch yesterday with my daughter's pre-school and I took about 50 pictures. I come home and upload only to find out that approximately 1/3 of the pictures are damaged. This is not a one time thing...happens almost every time I upload.

I upload into PMB, Photoshop, Paint.net, and Windows Explorer.

Anyone with this camera have this problem too? Am I doing something wrong? This rarely (if ever) happened on my Kodak digitals.

 
AllAboutKeeley

Asked by AllAboutKeeley at 6:06 PM on Oct. 22, 2010 in Hobbies & Crafts

Level 33 (59,734 Credits)
This question is closed.
Answers (2)
  • I just bought one of them about a month ago.. i LOVE mine!! I haven't had any problems with it.
    proudmommy690

    Answer by proudmommy690 at 6:16 PM on Oct. 22, 2010

  • When I had my Sony, I had a LOT of issues like that happen.

    I now own a Samsung and couldn't be happier for the price I paid, $179.99. I did opt for refurbished, but it's factory refurbished and I do have a one year warranty on it.

    http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Factog-¼Refurbished+12.2-Megapixel+Digital+Camera+-+Purple/1337593.p?id=1218251240597&skuId=1337593
    Razelda

    Answer by Razelda at 6:12 PM on Oct. 22, 2010

close Cafemom Join now to connect to other members! Connect with Facebook or Sign Up Using Email

Already Joined? LOG IN