Join the Meeting Place for Moms!
Talk to other moms, share advice, and have fun!

(minimum 6 characters)

1 Bump

Is anyone else....

having problems with the site being slow, or is it me?

 
older

Asked by older at 11:22 AM on Feb. 13, 2011 in About CafeMom

Level 69 (2,285,492 Credits)
This question is closed.
Answers (11)
  • Have had that issue the last two days.
    SpiritedWitch

    Answer by SpiritedWitch at 11:27 AM on Feb. 13, 2011

  • Yes, but only certain parts. My groups seem to load fine, but things like answers and the answers profile are taking longer.
    NotPanicking

    Answer by NotPanicking at 11:24 AM on Feb. 13, 2011

  • I'm not today,but it was yesterday
    butterflyblue19

    Answer by butterflyblue19 at 11:23 AM on Feb. 13, 2011

  • It is aggravating!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    older

    Comment by older (original poster) at 11:24 AM on Feb. 13, 2011

  • so it is not only me, the answer section is driving me batty!
    older

    Comment by older (original poster) at 11:24 AM on Feb. 13, 2011

  • I had similar problems last week, but none so far today-

    Sisteract

    Answer by Sisteract at 11:26 AM on Feb. 13, 2011

  • Well, I'm on here via my Android..but it seems fine!
    -AJ

    Answer by -AJ at 11:30 AM on Feb. 13, 2011

  • Yeah, I am. Glad to know it's not just me. I thought my laptop was having problems.
    cbk_mom3

    Answer by cbk_mom3 at 11:38 AM on Feb. 13, 2011

  • Everything is honky dory here.
    Simplicity3

    Answer by Simplicity3 at 11:41 AM on Feb. 13, 2011

  • ~*YES*~... and it's like every so often it'll freeze too... Latte Land freezes and pages on CM are slow to open... guessing they are bogged down since it it's a weekend and more people on???
    MommaClark3

    Answer by MommaClark3 at 11:42 AM on Feb. 13, 2011

close Join now to connect to
other members!
Connect with Facebook or Sign Up Using Email

Already Joined? LOG IN