Join the Meeting Place for Moms!
Talk to other moms, share advice, and have fun!

(minimum 6 characters)

Help! My croutch is on fire and its leaking green ooze!

Posted by on Jan. 18, 2010 at 8:38 PM
  • 2 Replies

There! Now that I have your attention, I posted this yesterday and wanted to see if anyone had anything similar happen and what the outcome was... thanks:

 

So ive had Paragard IUD since September, 4 months. Ive been cramping alot the last couple of days, but no period. I had spotting a week ago, but that only lasted a couple hours. I am due for my period around now... but just cramps, no blood. There was a tiny tiny bit... but that was it. Is this normal? I know spotting and cramping are... but 4 months in and missing periods? Ive also been having pain in my ovaries and uterus, they come and go but it hurts pretty bad sometimes.

Im going to get a pregnancy test tomorrow, just to make sure, but I just wanted to see if anyone else experienced anything like this and it was normal...

by on Jan. 18, 2010 at 8:38 PM
Add your quick reply below:
You must be a member to reply to this post.
Replies (1-2):
tairakittie
by Platinum Member on Jan. 18, 2010 at 10:00 PM


 

No one... bump



 

tairakittie
by Platinum Member on Jan. 19, 2010 at 9:25 AM

ill try this one more time... I know im not the only person on here with paragard... =P 



 

Add your quick reply below:
You must be a member to reply to this post.
Join the Meeting Place for Moms!
Talk to other moms, share advice, and have fun!

(minimum 6 characters)