Join the Meeting Place for Moms!
Talk to other moms, share advice, and have fun!

(minimum 6 characters)

Trouble posting Videos....

Posted by on Apr. 23, 2011 at 7:06 AM
  • 10 Replies

 Anyone having trouble posting youtube videos?

 The code looks totally different and when I try to paste it into add a video it kicks it out and says invalid code or something....

 Help!

by on Apr. 23, 2011 at 7:06 AM
Add your quick reply below:
You must be a member to reply to this post.
Replies (1-10):
SimplySybil
by on Apr. 23, 2011 at 7:08 AM

BUMP!

mom2_3blessings
by on Apr. 23, 2011 at 7:09 AM

Ya I dont know whats up I had to copy and paste the whole link....

SimplySybil
by on Apr. 23, 2011 at 7:11 AM

 and the video didnt show up right? You have to click the link to go to video?

Quoting mom2_3blessings:

Ya I dont know whats up I had to copy and paste the whole link....

 

SimplySybil
by on Apr. 23, 2011 at 7:14 AM

 I got it LOL

mom2_3blessings
by on Apr. 23, 2011 at 7:16 AM

yay LOL

SimplySybil
by on Apr. 23, 2011 at 7:18 AM

 yep total blonde moment LMAO!

Pink_Sunshine
by on Apr. 23, 2011 at 7:36 AM

I have always had to click the full reply and add the URL from Youtube after clicking video. I never had a problem doing it that way.

SimplySybil
by on Apr. 23, 2011 at 7:42 AM

 yea I never had an issue til just recently....

 

Quoting Pink_Sunshine:

I have always had to click the full reply and add the URL from Youtube after clicking video. I never had a problem doing it that way.

 

SimplySybil
by on Apr. 23, 2011 at 7:45 AM

 I used to be able to just click share and then the link would pop up and I would copy and paste into add video....

 Now I have to copy and paste the address from web browser.

 Least it works now LOL

Pink_Sunshine
by on Apr. 23, 2011 at 7:49 AM

good ;)

Add your quick reply below:
You must be a member to reply to this post.
Join the Meeting Place for Moms!
Talk to other moms, share advice, and have fun!

(minimum 6 characters)